Polévky

čočková (7,9)

v ceně menu

cibuláčka (9,10)

v ceně menu

Saláty

míchaný salátek (8,10)

v ceně menu

Hlavní jídla

1. Losos s cherry rajčátky – , 150g

– filátko z čerstvého Lososa na grilovaných cherry rajčátkách s pečenými paprikami, šťouchané brambory s jarní cibulkou (4,7,10)
169,- Kč

2. Čočkové kari , 200g

červená čočka s cizrnou, listovým špenátem, cherry rajčaty a kokosovým mlékem, podávané s rýží basmati (6,9,10,11)
155,- Kč

3. „Gnocchi Corleone“ – , 300g

– bramborové nočky s olivami, sušenými rajčaty, lilekem a cuketou v tomatové omáčce, sypané parmazánem (1,7,9,12)
155,- Kč

4. Řízek Bergader – , 180g

– placka ze směsi mletého vepřového masa a strouhaného bavorského modrého sýru, osmahnutá dozlatova v trojobalu, bramborová kaše, rajčatový salátek (1,3,7,10,12)
159,- Kč

5. Vepřová panenka / , 150g

grilovaná vepřová panenka naložena v argentinském steakovém koření, podávaný na pečených bramborách grenaille s masovým výpekem nebo s květákovým pyré a křenovým dipem (7,9,12)
165,- Kč

6. Jamon Serrano Wrap / , 150g

kuřecí prsa se španělskou sušenou šunkou Jamon Serrano, křupavou zeleninou, římským salátem a sýrem vše zabalené v tortille, bramborové hranolky, zakysaná smetana (1,7,10,12)
165,- Kč

Salátové menu

7. „Salát Nicoise“ – ,

– tuňák s vejcem, olivami, fazolovými lusky, rajčetem, okurkou,římským salátem, grenaille brambůrky a hořčičnou zálivkou (3,4,10)
149,- Kč

Dezert dne

Panna cotta s jahodamia vanilkovou polevou (7)

35,- Kč

Cheesecake (1,7)

45,- Kč