Polévky

hovězí vývar s nudlemi (1,3,9)

v ceně menu

cizrnový krém (1,3,9,10)

v ceně menu

Saláty

míchaný salátek (8,10)

v ceně menu

Hlavní jídla

1. Steak z Tuňáka nebo Ďase v pestu ze sušených rajčat s pečenými cherry rajčátky a paprikami, 150g

na šťouchaných bramborách s jarní cibulkou (4,6,7,10,12) (TUŇÁKA NEPODÁVÁME DO BOXU! )
169,- Kč

2. Plněný lilek / grilovaný lilek plněný zeleninovým ragú (lilek, cuketa, paprika, čerstvé bylinky) , 200g

gratinovaný sýrem, podávané s pečenými batáty nebo s grilovanou zeleninou, tzaziky salátek (7,9,10)
155,- Kč

3. „Gnocchi Corleone“ – , 300g

– bramborové nočky v tomatové omáčce s lilkem, cuketou, rajčaty a olivami, sypané parmazánem (1,7,9,10,12)
155,- Kč

4. Krůta na houbách / , 150g

pečené kousky krůtích stehen s omáčkou z lesních hub, pravých hříbků, podávané s bramborovým knedlikem nebo rýži basmati (1,7,9)
159,- Kč

5. „BBQ Beef Wrap“ – , 180g

– pomalu pečené hovězí v pikantní BBQ omáčce s křupavou zeleninou, uzeným sýrem, pažitkovým dipem se zakysané smetany, bramborové hranolky
165,- Kč

6. Pravý vídeňský řízek „Wiener Schnitzel“ , , 150g

z telecí kotletky s citronem na bramborové kaši s beraním rohem (1,3,7,10,12)
169,- Kč

Salátové menu

7. „Salát Nicoise“ – ,

– tuňák s vejcem, olivami, fazolovými lusky, rajčetem, okurkou,římským salátem, grenaille brambůrky a hořčičnou zálivkou (3,4,10)
149,- Kč

8. Telecí Biftek na pepři / , 160g

grilovaný steak z práve telecí svíčkové s pepřovou omáčkou, pečené brambory grenaille (1,3,9,10,12)
189,- Kč

Dezert dne

Panna cotta s jahodami a vanilkovou polevou (7)

35,- Kč

Hruškový frgál (1,7).

35,- Kč

Švestkový frgál (1,7)

35,- Kč

Jahodový dort (1,7)

55,- Kč