Polévky
hovězí vývar s nudlemi (1,3,9)
v ceně menu
cizrnový krém (1,3,9,10)
v ceně menu
Saláty
míchaný salátek (8,10)
v ceně menu
Hlavní jídla
1. Steak z Tuňáka nebo Ďase v pestu ze sušených rajčat s pečenými cherry rajčátky a paprikami, 150g
na šťouchaných bramborách s jarní cibulkou (4,6,7,10,12) (TUŇÁKA NEPODÁVÁME DO BOXU! )
169,- Kč
2. Plněný lilek / grilovaný lilek plněný zeleninovým ragú (lilek, cuketa, paprika, čerstvé bylinky) , 200g
gratinovaný sýrem, podávané s pečenými batáty nebo s grilovanou zeleninou, tzaziky salátek (7,9,10)
155,- Kč
3. „Gnocchi Corleone“ – , 300g
– bramborové nočky v tomatové omáčce s lilkem, cuketou, rajčaty a olivami, sypané parmazánem (1,7,9,10,12)
155,- Kč
4. Krůta na houbách / , 150g
pečené kousky krůtích stehen s omáčkou z lesních hub, pravých hříbků, podávané s bramborovým knedlikem nebo rýži basmati (1,7,9)
159,- Kč
5. „BBQ Beef Wrap“ – , 180g
– pomalu pečené hovězí v pikantní BBQ omáčce s křupavou zeleninou, uzeným sýrem, pažitkovým dipem se zakysané smetany, bramborové hranolky
165,- Kč
6. Pravý vídeňský řízek „Wiener Schnitzel“ , , 150g
z telecí kotletky s citronem na bramborové kaši s beraním rohem (1,3,7,10,12)
169,- Kč
Salátové menu
7. „Salát Nicoise“ – ,
– tuňák s vejcem, olivami, fazolovými lusky, rajčetem, okurkou,římským salátem, grenaille brambůrky a hořčičnou zálivkou (3,4,10)
149,- Kč
8. Telecí Biftek na pepři / , 160g
grilovaný steak z práve telecí svíčkové s pepřovou omáčkou, pečené brambory grenaille (1,3,9,10,12)
189,- Kč
Dezert dne
Panna cotta s jahodami a vanilkovou polevou (7)
35,- Kč
Hruškový frgál (1,7).
35,- Kč
Švestkový frgál (1,7)
35,- Kč
Jahodový dort (1,7)
55,- Kč