Polévky
minestrone (9,12)
v ceně menu
kulajda (1,3,7,10,12)
v ceně menu
Saláty
míchaný salátek (8,10)
v ceně menu
Hlavní jídla
1. Šafránové rizoto s lososem – , 300g
– italská rýže arborio připravená s česnekem, máslem, vínem, šafránem a grilovanými kousky lososa, jarní cibulkou, zdobená pečenou cuketou, dýňí a parmezánem (4,7,9,12)
155,- Kč
2. Lilek a la parmigiana / , 200g
zapečený obalovaný lilek, prokládaný mozzarellou, parmazánem, čerstvou bazalkou a rajčatovou omáčkou, pečené brambory grenaille (1,3,7,9,10)
135,- Kč
3. Čedarová quesadilla s pálivými jalapeño papričkami, ,
guacamole, rajčatovou salsou, zakysanou smetanou, zelný salátek pečené brambory grenaille (1,3,7,10,12)
135,- Kč
4. Kuře na hříbkách – , 150g
– grilované kuřecí prsíčko podávané s hříbkovou omáčkou, domácími zelnými plackami a restovanou slaninou (1,3,7,9,10,12)
135,- Kč
5. řízek s bramborovým salátem / , 150g
vepřová kotleta bez kosti , obalená v trojobalu a osmahnutý dozlatova, servírovaný s citronem na bramborovém salátu s vejci, cibulí, karotkou, majonézou, kyselými okurkami a trochou hořčice (1,3,7,9,10,12)
135,- Kč
6. „Flank steak” (křehká část boku) – / , 180g
hovězí steak s pepřovou omáčkou, zelené fazolky v župánku z anglické slaniny, šťouchané brambory nebo květákové pyre (low carb)(7,9,10)
145,- Kč
Salátové menu
7. „Venkovský řecký salát“ ,
s grilovaným kuřecím masem fetaki sýrem,čerstvá míchaná zelenina, sušená rajčata, černé olivy, červená cibule, opečený pita chleba (1,6,7,10)
135,- Kč
8. Pomalu pečená kachna , 350g
podávaná s bílým a červeným zelím, masovým výpekem,domácím bramborovým knedlíkem a restovanou cibulkou (1,3,7,9,10,12)
139,- Kč
Dezert dne
panna cotta s jahodami a vanilkovou polevou (7)
19,- Kč
,- Kč