Polévky

minestrone (9,12)

v ceně menu

kulajda (1,3,7,10,12)

v ceně menu

Saláty

míchaný salátek (8,10)

v ceně menu

Hlavní jídla

1. Šafránové rizoto s lososem – , 300g

– italská rýže arborio připravená s česnekem, máslem, vínem, šafránem a grilovanými kousky lososa, jarní cibulkou, zdobená pečenou cuketou, dýňí a parmezánem (4,7,9,12)
155,- Kč

2. Lilek a la parmigiana / , 200g

zapečený obalovaný lilek, prokládaný mozzarellou, parmazánem, čerstvou bazalkou a rajčatovou omáčkou, pečené brambory grenaille (1,3,7,9,10)
135,- Kč

3. Čedarová quesadilla s pálivými jalapeño papričkami, ,

guacamole, rajčatovou salsou, zakysanou smetanou, zelný salátek pečené brambory grenaille (1,3,7,10,12)
135,- Kč

4. Kuře na hříbkách – , 150g

– grilované kuřecí prsíčko podávané s hříbkovou omáčkou, domácími zelnými plackami a restovanou slaninou (1,3,7,9,10,12)
135,- Kč

5. řízek s bramborovým salátem / , 150g

vepřová kotleta bez kosti , obalená v trojobalu a osmahnutý dozlatova, servírovaný s citronem na bramborovém salátu s vejci, cibulí, karotkou, majonézou, kyselými okurkami a trochou hořčice (1,3,7,9,10,12)
135,- Kč

6. „Flank steak” (křehká část boku) – / , 180g

hovězí steak s pepřovou omáčkou, zelené fazolky v župánku z anglické slaniny, šťouchané brambory nebo květákové pyre (low carb)(7,9,10)
145,- Kč

Salátové menu

7. „Venkovský řecký salát“ ,

s grilovaným kuřecím masem fetaki sýrem,čerstvá míchaná zelenina, sušená rajčata, černé olivy, červená cibule, opečený pita chleba (1,6,7,10)
135,- Kč

8. Pomalu pečená kachna , 350g

podávaná s bílým a červeným zelím, masovým výpekem,domácím bramborovým knedlíkem a restovanou cibulkou (1,3,7,9,10,12)
139,- Kč

Dezert dne

panna cotta s jahodami a vanilkovou polevou (7)

19,- Kč

,- Kč