Polévky

česnečka se sýrem (3,7,9)

v ceně menu

minestrone (9,12)

v ceně menu

Saláty

míchaný salátek (8,10)

v ceně menu

Hlavní jídla

1. Grilovaný steak z čerstvého Lososa v marinádě ze sušených rajčat, , 150g

na mačkaných bramborách s pažitkou, míchaný salátek (4,7,10)
169,- Kč

2. Brokolicové biftečky se sýrem gorgonzola, , 200g

česnekový dip, míchaný salátek s celerovými nudličky, vařené zámecké brambory s pažitkou (1,3,7,9,10,12)
155,- Kč

3. Houbový guláš – , 150g

– guláš z lesních hub, hlívy ústřičné a žampiónů , podávaný s bramborovými špalíky nebo rýží basmati (1,3,10)
155,- Kč

4. „Yellow Curry“ – , 150g

– kuřecí nudličky v omáčce se žlutým curry, kokosovým mlékem, baby karotkou, hráškovými lusky, bambusovými výhonky a rýží basmati (6,7,9,10,11)
159,- Kč

5. Mexické hovězí burrito – , 150g

– masová směs s tomaty a červenými fazolemi, zprudka restovaná s kořením chorizo, zabalená v tortille, podávaná na ledovém salátu s pikantní omáčkou taco a zakysanou smetanou, bramborové hranolky s čedarem (1,7,9,10,12)
159,- Kč

6. Teres major steak – , 150g

– filírovaný Irský hovězí steak s argentinskou chimichurri omáčkou, podávaný s pečenými bramborami grenaille (Teres major steak je druhý nejněžnější střih od krávy, po svíčkové) (10,12)
169,- Kč

Salátové menu

7. „Venkovský řecký salát“ ,

s grilovaným kuřecím masem, fetaki sýrem,čerstvá míchaná zelenina, sušená rajčata, černé olivy, červená cibule, opečený pita chleba (1,6,7,10)
149,- Kč

8. „Salát Nicoise“ – ,

– tuňák s vejcem, olivami, fazolovými lusky, rajčetem, okurkou,římským salátem, grenaille brambůrky a hořčičnou zálivkou (3,4,10)
149,- Kč

Dezert dne

Panna cotta s jahodami a vanilkovou polevou (7)

29,- Kč

Cheesecake (1,7)

49,- Kč