Polévky
česnečka se sýrem (3,7,9)
v ceně menu
minestrone (9,12)
v ceně menu
Saláty
míchaný salátek (8,10)
v ceně menu
Hlavní jídla
1. Grilovaný steak z čerstvého Lososa v marinádě ze sušených rajčat, , 150g
na mačkaných bramborách s pažitkou, míchaný salátek (4,7,10)
169,- Kč
2. Brokolicové biftečky se sýrem gorgonzola, , 200g
česnekový dip, míchaný salátek s celerovými nudličky, vařené zámecké brambory s pažitkou (1,3,7,9,10,12)
155,- Kč
3. Houbový guláš – , 150g
– guláš z lesních hub, hlívy ústřičné a žampiónů , podávaný s bramborovými špalíky nebo rýží basmati (1,3,10)
155,- Kč
4. „Yellow Curry“ – , 150g
– kuřecí nudličky v omáčce se žlutým curry, kokosovým mlékem, baby karotkou, hráškovými lusky, bambusovými výhonky a rýží basmati (6,7,9,10,11)
159,- Kč
5. Mexické hovězí burrito – , 150g
– masová směs s tomaty a červenými fazolemi, zprudka restovaná s kořením chorizo, zabalená v tortille, podávaná na ledovém salátu s pikantní omáčkou taco a zakysanou smetanou, bramborové hranolky s čedarem (1,7,9,10,12)
159,- Kč
6. Teres major steak – , 150g
– filírovaný Irský hovězí steak s argentinskou chimichurri omáčkou, podávaný s pečenými bramborami grenaille (Teres major steak je druhý nejněžnější střih od krávy, po svíčkové) (10,12)
169,- Kč
Salátové menu
7. „Venkovský řecký salát“ ,
s grilovaným kuřecím masem, fetaki sýrem,čerstvá míchaná zelenina, sušená rajčata, černé olivy, červená cibule, opečený pita chleba (1,6,7,10)
149,- Kč
8. „Salát Nicoise“ – ,
– tuňák s vejcem, olivami, fazolovými lusky, rajčetem, okurkou,římským salátem, grenaille brambůrky a hořčičnou zálivkou (3,4,10)
149,- Kč
Dezert dne
Panna cotta s jahodami a vanilkovou polevou (7)
29,- Kč
Cheesecake (1,7)
49,- Kč