Polévky
čočkový dhal (6,9,10)
v ceně menu
dršťková z hlívy (7,10)
v ceně menu
Saláty
míchaný salátek (8,10)
v ceně menu
Hlavní jídla
1. Steak z čerstvého norského Lososa v sezamové krustě, , 150g
bramborová kaše, zelný salát (3,4,7,10,11,12)
169,- Kč
2. Grilovaný kyperský sýr Halloumi s tzatziki salátkem, , 125g
opečenými brambory grenaille, restovaným lilkem a cuketou nebo s květákovým pyré (low carb) (7,10)
159,- Kč
3. „Gnocchi Florentina“ , 250g
– bramborové nočky s listovým špenátem ve smetanové omáčce s modrým sýrem, sypané parmazánem (1,7)
155,- Kč
4. Kuřecí enchiladas / , 150g
kuřecí nudličky v marinádě z chilli papriček, zelené fazolky, kousky rajčat a paprik v tortille, gratinované uzeným sýrem, bramborové hranolky s čedarem, zakysaná smetana (1,7,10,12)
159,- Kč
5. tyrolské hovězí – , 150g
špalík hovězí plece dušený v červeném víně s vavřínem, kmínem, tymiánem, cibulí, rozmarýnem a trochou vinného octa, podávaný na šťouchaných bramborách se silnou šťávou (1,7,9,12)
165,- Kč
6. Pravý vídeňský řízek „Wiener schnitzel“ , 150g
z telecí kotlety, servírovaný s citronem na bramborovém salátu s vejci, cibulí, karotkou, majonézou, kyselými okurkami a trochou hořčice (1,3,7,9,10,12)
169,- Kč
Salátové menu
7. „Venkovský řecký salát“ ,
s grilovaným kuřecím masem fetaki sýrem, čerstvá míchaná zelenina, sušená rajčata, černé olivy, červená cibule, opečený pita chleba (1,6,7,10)
149,- Kč
Dezert dne
Panna cotta s jahodamia vanilkovou polevou (7)
29,- Kč