Polévky
špenátová (3,7,9)
v ceně menu
kulajda (3,7,10,12)
v ceně menu
Saláty
míchaný salátek (8,10)
v ceně menu
Hlavní jídla
1. risotto s lososem / , 300g
kousky lososa, servírované na tomatovém risottu z kulatozrnné rýže arborio připravené na olivovém oleji s trochou bílého vína a loupanými rajčaty, prohozené s jarní cibulkou a sušenými tomaty, sypané parmazánem a rukolou (4,7,9,12)
159,- Kč
2. Beluga biftečky / , 200g
biftečky z černé čočky a uzeného tofu, podávané na šťouchaných bramborech s pažitkou, pikantní dip (1,3,6,7,10,12)
139,- Kč
3. „Gnocchi Fiorentina“ , 300g
bramborové gnocchi servírované s listovým špenátem v omáčce z modrého sýra, sypané parmezánem, rukolové hnízdo (1,7)
139,- Kč
4. Kuřecí steak podávaný s grilovanou mozzarellou v župánku z schwarzwaldské šunky, 150g
bazalkový dip, opečené grenaille brambůrky nebo brokolicové pyre (low carb) (7,9,10)
139,- Kč
5. „Panenka alla Wellington“ – , 150g
– vepřová panenka pečená s parmskou šunkou a žampiony v listovém těstě, podávaná s bramborovou kaší (7,9,10)
145,- Kč
6. „Flap steak“ – , 160g
– Australský hovězí Flap Steak s omáčkou z pečených červených paprik, podávaný s pečenými kouřovými grenaille brambůrky (střední část pupku) (7,10)
155,- Kč
Salátové menu
7. „Venkovský řecký salát“ ,
s grilovaným kuřecím masem fetaki sýrem,čerstvá míchaná zelenina, sušená rajčata, černé olivy, červená cibule, opečený pita chleba (1,6,7,10)
139,- Kč
Dezert dne
Panna cotta s malinami a vanilkovou polevou (7)
29,- Kč
Crème brûlée (7)
29,- Kč