Polévky

tomatová (7,9)

v ceně menu

hrášková (1,7,9)

v ceně menu

Saláty

míchaný salátek (8,10)

v ceně menu

chlazený meloun

v ceně menu

Hlavní jídla

1. Grilovaný filet z Vlka mořského s pestem ze sušených rajčat, , 150g

zeleninový salátek, pečené brambory grenaille (4,10,11)
159,- Kč

2. Plněné žampióny portobello/ , 200g

s feta sýrem, lučinou a čerstvými bylinkami, podávané s pečenými brambory grenaille nebo s květákovým pyré (low carb) tzaziky salátek (3,6,7)
135,- Kč

3. „Ravioli „Spinach e ricotta“ – , 300g

čerstvé vaječné těstoviny plněné špenátem a ricottou v rajčatové omáčce z loupaných rajčat, sypané parmazánem (1,3,7,9)
135,- Kč

4. Kuřecí prso s kroketami / , 200g

kuřecí prso Supreme naložené v bylinkovém olivovém oleji, servírované na smažených bramborových kroketách se žampionovým přelivem a malým zeleninovým salátkem (1,3,7,10)
139,- Kč

5. Roláda z vepřové panenky plněná pestem ze sušeným rajčátek a mozzarelly , 150g

s masovým výpekem, pečené grenaille brambůrky (6,7,9,10,12)
145,- Kč

6. Hovězí tatarák – , 150g

– dochucený tatarák z argentinské hovězí svíčkové, podávaný s topinkami nebo večerním chlebem (low carb), česnekem a beraním rohem (1,3,6,7,9,10,12)
145,- Kč

Salátové menu

7. „Venkovský řecký salát“ ,

s grilovaným kuřecím masem fetaki sýrem,čerstvá míchaná zelenina, sušená rajčata, černé olivy, červená cibule, opečený pita chleba (1,6,7,10)
139,- Kč

Dezert dne

Panna cotta s malinami a vanilkovou polevou (7)

29,- Kč

Crème brûlée (7)

29,- Kč