Polévky
tomatová (7,9)
v ceně menu
hrášková (1,7,9)
v ceně menu
Saláty
míchaný salátek (8,10)
v ceně menu
chlazený meloun
v ceně menu
Hlavní jídla
1. Grilovaný filet z Vlka mořského s pestem ze sušených rajčat, , 150g
zeleninový salátek, pečené brambory grenaille (4,10,11)
159,- Kč
2. Plněné žampióny portobello/ , 200g
s feta sýrem, lučinou a čerstvými bylinkami, podávané s pečenými brambory grenaille nebo s květákovým pyré (low carb) tzaziky salátek (3,6,7)
135,- Kč
3. „Ravioli „Spinach e ricotta“ – , 300g
čerstvé vaječné těstoviny plněné špenátem a ricottou v rajčatové omáčce z loupaných rajčat, sypané parmazánem (1,3,7,9)
135,- Kč
4. Kuřecí prso s kroketami / , 200g
kuřecí prso Supreme naložené v bylinkovém olivovém oleji, servírované na smažených bramborových kroketách se žampionovým přelivem a malým zeleninovým salátkem (1,3,7,10)
139,- Kč
5. Roláda z vepřové panenky plněná pestem ze sušeným rajčátek a mozzarelly , 150g
s masovým výpekem, pečené grenaille brambůrky (6,7,9,10,12)
145,- Kč
6. Hovězí tatarák – , 150g
– dochucený tatarák z argentinské hovězí svíčkové, podávaný s topinkami nebo večerním chlebem (low carb), česnekem a beraním rohem (1,3,6,7,9,10,12)
145,- Kč
Salátové menu
7. „Venkovský řecký salát“ ,
s grilovaným kuřecím masem fetaki sýrem,čerstvá míchaná zelenina, sušená rajčata, černé olivy, červená cibule, opečený pita chleba (1,6,7,10)
139,- Kč
Dezert dne
Panna cotta s malinami a vanilkovou polevou (7)
29,- Kč
Crème brûlée (7)
29,- Kč